migraine hypnotherapie: weg met je schele hoofdpijn

Lezing over migraine in Enschede – 27 maart

Ontsnap uit de gevangenis die migraine heet

Dinsdagavond 27 maart wil ik jou graag een andere kijk op je migraine geven via mijn lezing over Migraine in ‘Ruimte voor Balans’ in Enschede. Die andere kijk op migraine heeft er bij mij, en inmiddels bij vele anderen, voor gezorgd dat migraine verleden tijd is.

Vaak krijg ik in mijn praktijk te horen dat migraine voelt als een gevangenis, waarin je niet kunt ontsnappen aan de pijn en machteloosheid. En wat wil een gevangene het liefst: ontsnappen natuurlijk!

Daarom nodig ik je van harte uit om mijn ontsnappingsverhaal te horen, mijn ontsnapping uit de gevangenis van migraine. In mijn verhaal maak ik je deelgenoot van de ervaringen die mij bevrijd hebben. Ook zal ik vertellen hoe ik nu anderen help in mijn praktijk om de pijn van migraine te verminderen en op te lossen.

De kosten voor de avond bedragen € 23,95 inclusief koffie/thee en een drankje. Als extra ontvang je mijn boek Migraine waarin mijn verhaal staat maar ook dat van vijf anderen. Met dit boek kun je zelf leren hoe de pijn tijdens een migraine aanval te verminderen.

Wil jij leren van mijn ontsnapping? Meld je dan nu aan!

Aanmelden lezing

Ik ontmoet je graag op dinsdagavond 27 maart in ‘Ruimte voor Balans’ in Enschede.
Je bent van harte welkom.

Over Ruimte voor Balans
‘Ruimte voor Balans’ (www.ruimtevoorbalans.nl) is een, sfeervol, spiritueel en zakelijk centrum in de wijk Roombeek in Enschede.

Praktische informatie
Vanaf 19.15 is de zaal open. Om 19.30 start de lezing. De verwachte eindtijd is 21.30.
Adres: Postweg 15-b, 7523 CA  Enschede. Na aanmelding en betaling ontvang je enkele dagen van te voren verdere informatie over locatie, openbaar vervoer en parkeren.

Deel dit bericht als je het leuk vindt
Pak je migraine aan